Prestieranie Dinner
Kód: 300850Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Prestieranie Dinner
Dodatočné parametre
| Kategória: | Servírovanie | 
|---|---|
| GPSR: | Keira-Bratislava, s.r.o., Bratislavská 59/2, Svätý Jur | 
| GPSR mail: | elmina@elmina.sk | 
| GPSR tel: | +421 910 919 711 | 
| Položka bola vypredaná… | |
 
                                                                                                                                                                                                                
            Posledné kusy
    
                                                
                                                
                    
                                                    
    
    
    
      
                
                                                                              
            
                                                                                                            15 €
                                                                                                                                                –20 %
                                    
              
            
        
        
                
                    
                          Prestieranie MUST Living Tapas ⌀30cm                    
                
                
            
                                        
            
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
                                
        
    
        
                
                        
    
                            
            
            
                Skladom EU (dodane 2-3 týždne)            
                                                            
            
        
                                        12 €
                    
        
    
    
                        
                    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
                    Pridať hodnotenie
                
                    Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
                Pridať komentár
            
                        
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                    