Predajňa bude počas Veľkej noci (29.3.-1.4.) zatvorená . Všetky objednávky z e-shopu budú odoslané v utorok 2.4. Prajeme všetkým krásne a pokojné sviatky!

Jedálenské stoly z masívu

Kvalitný jedálenský stôl je jednou zo základných súčastí každej kuchyne a jedálne. Jedálenské stoly z masívu dodajú vašej jedálni nezameniteľnú atmosféru, v ktorej vám bude každé jedlo zaručene viac chutiť.

V našej ponuke sú stoly s klasickým designom, ale aj v modernom prevedení, takže určite aj vy nájdete kúsok, ktorý sa bude hodiť do vášho interiéru.

Dizajnové jedálenské stoly ponúkame v rôznych veľkostiach a tvaroch. Veľký jedálenský stôl určite ocenia početnejšie rodiny, pri nedostatku miesta sa zase hodí menší okrúhly stôl a v prípade, že občas máte väčšiu návštevu, oceníte možnosť rozkladacieho jedálenského stola. V našej ponuke jednoducho nájdete jedálenské stoly v rôznych štýloch, prevedeniach aj veľkostiach vhodné pre rôzne počty osôb. Všetky sú však krásne, kvalitné a pripravené stať sa ozdobou vášho domova po dlhé roky. Stačí si len vybrať ten pravý.

Najnovšie trendy
Najnovšie trendy
v oblasti bývania a materiálov
Doprava a montáž
Doprava a montáž
na celom území SK
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz